Social Icons

Pages

Sunday, August 1, 2010

Kumpulan love song barat...check this out and download mp3 nya

Buat temen2 ni ada mp3 love song  kayaknya enak kalo dengerin di kamar buat penghantar bobo tp jgn lupa baca doa kalo mo bobo tar di gigit kebo hehehe...check this out...

Nb: silakan request mp3 dengan menulis dikolom coment di bagian bawah postingn ini thx..

 

Trisha Yearwood - How Do I Live mp3 download  

Diana ross - When you tell me that you love me mp3 download  

Frente - Bizzare Love Triangle mp3 download 

Whitney houston - I will always love you mp3 download 

Whitney houston - Miracle mp3 download 

Beverley craven - promise me mp3 download 

Air supply - Goodbye mp3 download 

Tiffany - If love is blind mp3 download 

Celine dion - The power of love mp3 download 

Martina mcbride - My valentine download 

Alphaville - Forever young mp3 download  

Mariah carey - Againts all odds mp3 download 

Mariah carey - I'll be there mp3 download 

Sinead o connor - Nothing Compares 2 U mp3download 

Spice girl - 2 become 1 mp3 download 

Regine & Jackie cheung - In love with you mp3 download

Richard mark - Right here waiting for you mp3 download  

Richard mark - Now and forever mp3 download 

George benson - Nothing gonna change my love for you mp3 downlod

NKOTB - I'll be loving you mp3 download 

NKOTB - Please dont go girl mp3 download 

Taylor dayne - love will lead you back mp3 download 

Michael learns to rock - The actor mp3 download 



Capeeeek uyyy nanati lagi deh uploadnya...hehehe... masih banyak sih...

 (silakan request mp3 dengan menulis dikolom coment dibawah  ini thx..)

 

5 comments:

  1. seep om cdot ya om...memoriam nih..:D

    ReplyDelete
  2. mantap lagunya

    ReplyDelete
  3. terima pertemanan aku di fb : janiwar adnan
    salam kenal dari aceh

    ReplyDelete
  4. udah di confirm.thx salam kenal juga

    ReplyDelete

Seluruh artikel di blog ini adalah hasil dari copy paste dari berbagai sumber jadi mohon maaf sebelumnya kepada para original writer...